مشخصات خرما مضافتی صادراتی

مشخصات خرما مضافتی صادراتی

تردیدی نیست که به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات کشاورزی ایران باید خرما را نام برد و در بین خرما صادراتی ایران خرما مضافتی جایگاه به مراتب ویژه تری دارد.

خرما مضافتی از آن دست خرماهای با کلاس و بسیار شکیل و البته با طعم و مزه بسیار خوب است که تقریبا بین همه افراد محبوبیت زیادی دارد. خرما مضافتی در سال های اخیر با بسته بندی های متفاوت وارد بازارهای خارجی شده است و این خرما در درجه کیفی بالاتر برای صادرات انتخاب می شود. هر چند خرما مضافتی صادراتی در بازارهای ایران نیز به وفور یافت می شود.

بصورت کلی می توان گفت خرما مضافتی صادراتی اندازه بزرگتری دارد و بعد از شستشو و سورت بندی در بسته بندی های مختلف ، با درج برند شرکت تولید کننده مانند خرما سیاه و با ارائه اطلاعات به زبان لاتین وارد بازارهای جهانی می شود.

خرما مضافتی صادراتی، بصورت حبه حبه است و دقت زیادی در سلامت میوه خرما و له نشدن آن می شود. ظاهر و درون خرما بسیار اهمیت دارد و سالم است. دارای پوستی ضخیم که کاملا به بدنه چسبیده ولی ساده جدا می شود می باشد و عمدما با درصد رطوبت حدود 18 تا 22 درصد برای ماندگاری بیشتر صادر می شود.

به دلیل اهمیت ارگانیک بودن و سالم بودن خرما صادراتی ، برای صادرات خرما مضافتی باید این خرما در بهترین آزمایشگاه ها تست سلامت شده باشد. ضمن اینکه نقل و انتقال خرما مضافتی با بهترین خودرو ها و وسایل حمل و نقل ترانزیت باید باشد تا بافت خرما مضافتی آسیب نبیند.

 خرما مضافتی از آن دست خرماهایی است که در صورت انبارش صحیح و حمل درست می تواند به راحتی در شرایط طبیعی و به دور از نور آفتاب ماندگاری زیادی داشته باشد و به همین دلیل صادرات خرما مضافتی کار دشواری نیست. ضمن اینکه مشتریان بین المللی و خارجی زیادی نیز خواهان خرید خرما مضافتی هستند و این نوع خرما در اغلب کشورهای دنیا خواهان دارد.

برای صادرات خرما مضافتی بهتر است به سورت بندی، بسته بندی و ضد عفونی کردن خرما دقت زیادی داشته باشید.

نوشته شده توسطtravelsahelaftab2019

نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *